نویسنده = %D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%A8 %D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86%DB%8C %D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 205-214

10.22101/JRIFST.2023.330383.1393

زینب رفتنی امیری؛ ذاکر آقاکشی پور


بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 381-392

10.22101/JRIFST.2014.03.01.247

میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان