نویسنده = %D8%A2%D8%B1%D8%B4 %DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%DB%8C
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 237-254

10.22101/JRIFST.2019.07.16.e1022

مینا اکبریان؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محمد خلیلیان موحد


بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 11-26

10.22101/JRIFST.2019.09.17.e1013

خدیجه خوش اخلاق؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی


بررسی اثر صمغ‌های زانتان، گوار و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 1-14

10.22101/jrifst.2019.04.30.811

آرزو فاضلی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کریمی؛ علیرضا صادقیان؛ آرش کوچکی


تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن

دوره 7، شماره 2، تیر 1397، صفحه 133-148

10.22101/JRIFST.2018.07.17.722

سارا نیاستی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ الناز میلانی؛ آرش کوچکی


بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2018.02.12.645

نسیم حسن پور؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی؛ الناز میلانی


بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی‌های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 73-86

10.22101/JRIFST.2016.06.01.516

جلال محمدزاده؛ رسول کدخدایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ آرش کوچکی


بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 331-346

10.22101/JRIFST.2015.01.21.344

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2015.01.21.347

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی


بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 211-226

10.22101/JRIFST.2014.10.23.332

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 109-120

10.22101/JRIFST.2013.09.16.221

وحیده سادات حسینی؛ مسعود نجف نجفی؛ علی محمدی ثانی؛ آرش کوچکی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی


بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 175-186

10.22101/JRIFST.2012.12.20.133

فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ شهناز افشاریان