نویسنده = %D8%A8%DB%8C %D8%A8%DB%8C %D9%85%D8%B1%D8%B6%DB%8C%D9%87 %D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C %D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87
بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 29-42

10.22101/JRIFST.2020.226037.1163

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سمیرا یگانه زاد؛ سحر هاشمی


خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 27-40

10.22101/JRIFST.2019.09.17.e1031

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ راضیه نیازمند؛ سمیه حاجی نژاد؛ احسان اکبری


مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 97-114

10.22101/JRIFST.2014.08.23.321

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ فائزه خان محمدی؛ سید ناصر عزیزی