نویسنده = مهدی وریدی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 273-290

10.22101/JRIFST.2022.327161.1323

نرگس سامانیان؛ محبت محبی؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ مهدی وریدی؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی


بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 11-28

10.22101/JRIFST.2020.177852.1076

سمانه علامتیان؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ مهدی مومن نژاد


ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول‌های چندلایه تحت ‌شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان

دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 111-124

10.22101/JRIFST.2019.07.22.821

محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ محمد نوشاد؛ محمد خلیلیان موحد


بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 15-30

10.22101/jrifst.2019.04.30.812

وحیده سالارکریمی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 53-70

10.22101/JRIFST.2017.05.22.615

فرشته سبزی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانۀ صیفی‌جات بومی ایران (خربزه، طالبی، هندوانه، کدو)

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 249-264

10.22101/JRIFST.2016.12.19.533

مهدی وریدی؛ فاطمه حیدریه؛ بهداد شکرالهی یانچشمه


ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 97-116

10.22101/JRIFST.2015.07.23.421

یونس زاهدی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 129-142

10.22101/JRIFST.2014.08.23.323

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ محمد خلیلیان موحد


بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 121-138

10.22101/JRIFST.2013.09.16.222

سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی


بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 17-36

10.22101/JRIFST.2013.07.03.212

هما بقائی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ زرین اسحاقی