نویسنده = علیرضا صادقی ماهونک
تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 191-204

10.22101/JRIFST.2023.346541.1371

آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک


کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 351-360

10.22101/JRIFST.2018.02.12.643

محسن غلامی ده نایبی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محبوبه کشیری


ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 127-140

10.22101/JRIFST.2017.09.02.622

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ خشایار سرابندی


تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 271-282

10.22101/JRIFST.2015.11.22.437

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 245-254

10.22101/JRIFST.2014.10.23.334

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 185-196

10.22101/JRIFST.2014.08.23.327

عبدالستار عوض صوفیان؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیائی‌فر


بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius)

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 351-364

10.22101/JRIFST.2014.03.01.245

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی؛ فائزه کمالی


شناسایی و اندازه‌گیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره‌های اتانولی و متانولی زولنگ

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 193-204

10.22101/JRIFST.2013.09.16.227

شهلا سلمانیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ معصومه جامسون؛ بیتا طباطبایی عمید


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L)

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 219-228

10.22101/JRIFST.2012.12.20.136

سمانه ممشلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری