نویسنده = %D8%A7%D9%84%D9%86%D8%A7%D8%B2 %D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 237-254

10.22101/JRIFST.2019.07.16.e1022

مینا اکبریان؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محمد خلیلیان موحد


بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 29-48

10.22101/JRIFST.2018.05.19.713

بهنام فیوضی؛ محمد جواد وریدی؛ الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ محمد حسین حداد خداپرست


بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2018.02.12.645

نسیم حسن پور؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی؛ الناز میلانی


مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2016.01.30.445

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ هادی شوریده؛ محمد عبدالهیان نوقابی؛ رسول کدخدایی؛ احمد بالندری؛ الناز میلانی


بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 247-256

10.22101/JRIFST.2015.11.22.435

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ رسول کدخدایی؛ الناز میلانی؛ احمد بالندری