ورود به سامانه
ثبت نام
English
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
سیاست دسترسی آزاد
بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات آماری نشریه
فرایند پذیرش مقالات
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
نویسنده =
انسیه عسگری
تعداد مقالات:
1
بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو
دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه
105-118
10.22101/JRIFST.2018.05.19.718
انسیه عسگری؛ محمد گلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
چکیده تفصیلی
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 13 (1402)
دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)