نویسنده = علیرضا صادقیان
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 291-304

10.22101/JRIFST.2022.341320.1355

نجمه مظهری؛ علیرضا صادقیان؛ حسین زمانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ عباس افراسیابی


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست

دوره 7، شماره 3، مهر 1397، صفحه 241-254

10.22101/JRIFST.2018.10.20.731

سارا متینی؛ سیدعلی مرتضوی؛ علیرضا صادقیان؛ اکرم شریفی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی