نویسنده = %D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%84 %DA%A9%D8%AF%D8%AE%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C
درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 15-28

10.22101/JRIFST.2022.315543.1299

آزاده صیادی؛ آرام بستان؛ رسول کدخدایی


درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 127-142

10.22101/JRIFST.2020.170801.1063

مسعود نجف نجفی؛ سارا نعمتی؛ علی محمدی ثانی؛ رسول کدخدایی


بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی‌های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 73-86

10.22101/JRIFST.2016.06.01.516

جلال محمدزاده؛ رسول کدخدایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ آرش کوچکی


مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2016.01.30.445

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ هادی شوریده؛ محمد عبدالهیان نوقابی؛ رسول کدخدایی؛ احمد بالندری؛ الناز میلانی


استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 219-232

10.22101/JRIFST.2015.11.22.433

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ رسول کدخدایی؛ زینب زعفرانی


بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 247-256

10.22101/JRIFST.2015.11.22.435

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ رسول کدخدایی؛ الناز میلانی؛ احمد بالندری


بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 331-346

10.22101/JRIFST.2015.01.21.344

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 211-226

10.22101/JRIFST.2014.10.23.332

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی