1. بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین

عبدالمجید مسکوکی؛ سید حامدرضا بهشتی؛ عذرا خردمند؛ سعیده ولی بیگی؛ جواد فیضی

دوره 2، شماره 3 ، پاییز 1392، ، صفحه 253-264

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.12.01.235

چکیده
  ارتباط مستقیم بین افزایش میزان کلسترول در خون و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی ثابت شده است و موادغذایی حاوی کلسترول بالا ازجمله مواد پروتئینی و گوشتی، تخم مرغ، شیر و فرآورده‌های لبنی می‌توانند سبب افزایش میزان کلسترول پلاسمای خون گردند. در این تحقیق مقادیر مختلف 0، 0/5، 1 و 1/5 درصد بتاسیکلودکسترین را با دو نوع شیر به صورت خام ...  بیشتر