page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری

نسترن اکبری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ بهزاد علاء الدینی

دوره 2، شماره 4 ، زمستان 1392، ، صفحه 339-350

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2014.03.01.244

چکیده
  در این پژوهش به منظور مطالعه اثرات افزودن مقادیر 1، 2، 4، 8 و 10 درصد (وزنی/ وزنی بر پایه آرد) پوره دو رقم سیب زمینی (اگریا و سانته)، بر بیاتی نان حاصل، آزمونی در قالب فاکتوریل با طرح پایۀ کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. محتوی رطوبت مغز و پوسته، آزمون بافت سنجی و آنالیز حرارتی در فاصله زمانی بلافاصله، سه و پنج روز پس از پخت مورد بررسی ...  بیشتر