نویسنده = %D8%AD%D8%AC%D8%AA %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%98%DB%8C%D8%A7%D9%86
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 325-342

10.22101/JRIFST.2016.01.30.444

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی


بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 153-172

10.22101/JRIFST.2015.07.23.425

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی


تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 255-266

10.22101/JRIFST.2014.10.23.335

آرمیتا بهنیا؛ حجت کاراژیان؛ راضیه نیازمند؛ عبدالرضا محمدی نافچی