نویسنده = %D8%B4%DB%8C%D9%85%D8%A7 %D9%BE%DB%8C%D8%B1%DB%8C %D9%82%D8%B4%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 271-282

10.22101/JRIFST.2015.11.22.437

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 245-254

10.22101/JRIFST.2014.10.23.334

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی