page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک

سارا اسماعیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی

دوره 3، شماره 4 ، زمستان 1393، ، صفحه 317-330

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2015.01.21.343

چکیده
  در سال‌‌های اخیر، بیو‌پلیمر‌ها به عنوان جایگزینی مناسب برای مواد پلاستیکی حاصل از مواد مشتقات نفتی، در عرصه بسته‌بندی در نظر گرفته شده‌‌اند. لذا هدف این تحقیق، بررسی تولید فیلم خوراکی زیست‌تخریب‌‌پذیر از نوعی صمغ ایرانی بود. در این مطالعه، از صمغ چرخک و نرم‌کننده‌‌های سوربیتول، گلیسرول و پلی‌‌اتیلن‌‌گلیکول 600 در غلظت‌‌های ...  بیشتر