نویسنده = %D8%AD%D8%B3%D9%86 %D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C
ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 17-28

10.22101/JRIFST.2021.252982.1189

اقدس صادقی؛ وحید حکیم‌زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسن رشیدی


تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 283-294

10.22101/JRIFST.2020.229486.1166

محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ حسن رشیدی؛ سمیرا نوروزی


بهینه‌سازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به‌روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 125-136

10.22101/JRIFST.2019.07.22.822

مهدی زارعی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ حسن رشیدی؛ محسن فتحی نجفی


بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر پروسس پخش‌پذیر با استفاده از هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 369-382

10.22101/JRIFST.2017.02.26.005

مصطفی محروقی؛ محسن قدس روحانی؛ حسن رشیدی