1. عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به‌ روش تشکیل خودبه‌خودی

اکرم پزشکی نجف آبادی؛ فاطمه السادات هاشمی؛ افرا مرندی؛ خدیجه قره داغی؛ سیدحسین جلالی

دوره 7، شماره 3 ، پاییز 1397، ، صفحه 255-268

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.10.20.732

چکیده
  نانوامولسیون‌ها به‌خاطر خصوصیات منحصربه‌فرد کاربردی خود، در غنی‌سازی بسیاری از ترکیبات آب‌گریز در نوشیدنی‌های بر پایۀ آبی مفید هستند. در این پژوهش نانوامولسیون‌های حاوی ویتامین A و D با به‌کارگیری سورفاکتانت‌های غیریونی مختلف؛ (تویین 60،80 و تویین 85) و روغن‌های ذرت و میگلیول 812؛ نسبت‌های مختلف ویتامین A و D (2:1، 1:1 و 1:2)، نسبت‌های ...  بیشتر