1. بهینه‌یابی ویژگی‌های دونات غنی‌شده با پودر پالپ پرتقال

عاطفه یوسفی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

دوره 7، شماره 3 ، پاییز 1397، ، صفحه 297-308

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.10.20.735

چکیده
  دونات نوعی میان‌وعدۀ شیرین است که به‌طور معمول به‌صورت تخمیری تهیه و به روش غوطه‌وری سرخ می‌شود. بنابراین ازجمله مشکلات آن جذب مقدار زیادی روغن می‌باشد که باید با ابداع روش‌هایی از مقدار آن کاست. دراین‌راستا در این پژوهش اثر پودر پالپ پرتقال در دامنۀ صفر تا 12/5 درصد و هیدروکلوئید زانتان در بازۀ صفر تا 1/5 درصد بر ویژگی‌های دونات ...  بیشتر