نویسنده = %D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C %D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D9%86%DA%A9
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2019.09.21.e1285

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد به‌کمک روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 45-52

10.22101/jrifst.2019.04.30.814

عذرا موسوی نسب؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ نسیم مشگین فر


بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 445-458

10.22101/JRIFST.2019.02.23.748

کوثر ذاکری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی مویدی؛ یحیی مقصودلو