1. بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان

زینب پورداود؛ هاجر عباسی

دوره 9، شماره 2 ، تابستان 1399، ، صفحه 189-202

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.191765.1098

چکیده
  هدف از این مطالعه بهینه‌نمودن شرایط تولید ارگانوژل با استفاده از مقادیر مختلف موم و مونو-دی‌گلیسرید و به‌کارگیری آن در فرمولاسیون سوهان بود. تولید ارگانوژل با سطوح مختلف موم (0، 1/67، 5، 8/33 و 10 درصد) و مونو-دی‌گلیسرید (0، 1/67، 5، 8/33 و 10 درصد) صورت گرفت. بهینه‌سازی عددی متغیرهای فرایند بر مبنای حداکثر استحکام ارگانوژل، بالاترین نقطۀ ذوب ...  بیشتر