کلیدواژه‌ها = پردازش تصویر
کاربرد آنالیز تصویر در تشخیص محتوای کروسین سلول‌های حاصل از کشت بنه زعفران تحت شرایط مختلف فیزیولوژیکی و شیمیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 خرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.375070.1414

سمیه امینی؛ خدایار همتی؛ سید مهدی زیارت نیا


افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 233-246

10.22101/JRIFST.2022.306907.1279

فاطمه آذری‌کیا؛ سامان آبدانان مهدی‌زاده


به‌کارگیری تبدیل موجک تصویر برای درجه‌بندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتم‌های فراابتکاری

دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 189-200

10.22101/JRIFST.2019.07.22.827

عادل بخشی پور؛ حماد ذرعی فروش؛ ایرج باقری


تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 365-376

10.22101/JRIFST.2019.02.23.742

نساء صفوی؛ مهدی قره خانی


بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 87-102

10.22101/JRIFST.2017.05.22.617

یونس خورشیدی؛ داود کلانتری؛ علی اصغری


تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 15-26

10.22101/JRIFST.2016.06.01.512

احمد بهادربیگی؛ مسعود هنرور؛ کیوان انصاری؛ محمد عرفان بهرامی


اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر ویژگی‌های سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 295-310

10.22101/JRIFST.2014.03.01.241

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری