کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%88%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%D8%B3 %D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A6%D9%88%D8%B3
اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 211-220

10.22101/JRIFST.2016.09.17.528

نعیمه کاظمی طاسکوه؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد جواد وریدی؛ فریده طباطبائی یزدی


بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 175-186

10.22101/JRIFST.2012.12.20.133

فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ شهناز افشاریان