کلیدواژه‌ها = جذب روغن
ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2017.09.02.625

سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان


کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2017.05.22.611

ساره رشیدی؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان‎فر


تأثیر پیش‌تیمار با فراصوت و آنزیم‌بری روی جذب روغن سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2014.03.01.243

الهام رزاق پور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگی‌های رشته خوشکار سرخ شده

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 179-192

10.22101/JRIFST.2013.09.16.226

سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سیدعلی مرتضوی