کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%A7%D9%81%D8%AA
تعیین ارزش غذایی و ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کپور علفخوار- گوشت قرمز ) در سردخانه 18- درجه سلسیوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.387259.1441

پروین کاویانی؛ بابک کرمی


اثر روغن‌کنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 311-324

10.22101/JRIFST.2021.309095.1282

منوچهر نوروز؛ محمد گلی


ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2017.09.02.625

سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان


اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 103-114

10.22101/JRIFST.2017.05.22.618

جعفر محمدزاده میلانی؛ شهره خدمتی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ عبدالخالق گل کار


بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 235-248

10.22101/JRIFST.2016.12.19.532

حدیث رستم آبادی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی


تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 255-266

10.22101/JRIFST.2014.10.23.335

آرمیتا بهنیا؛ حجت کاراژیان؛ راضیه نیازمند؛ عبدالرضا محمدی نافچی


بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2014.08.23.325

مهدی وطن خواه؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود یقبانی؛ نرگس نادیان؛ محمدجواد اکبریان میمند