کلیدواژه‌ها = آکریل‌آمید
تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 1-12

10.22101/JRIFST.2018.05.19.711

زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان فر


کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2017.05.22.611

ساره رشیدی؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان‎فر


اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 283-298

10.22101/JRIFST.2016.01.30.441

زهره قائینی؛ راضیه نیازمند؛ مصطفی شهیدی نوقابی


اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 197-208

10.22101/JRIFST.2015.11.22.431

راضیه نیازمند؛ آرپا خچومیان؛ مصطفی شهیدی نوقابی


ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2014.08.23.326

معصومه ثمری خلج؛ سلیمان عباسی