کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 137-154

10.22101/JRIFST.2022.333324.1335

معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی


اثر روغن‌کنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 311-324

10.22101/JRIFST.2021.309095.1282

منوچهر نوروز؛ محمد گلی


تأثیر روغن‌کنجد و مواد صابونی‌ناشوندۀ آن در کاهش آکریل‌آمید برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 1-12

10.22101/JRIFST.2018.05.19.711

زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان فر


کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2017.05.22.611

ساره رشیدی؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان‎فر