کلیدواژه‌ها = %D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B3%DB%8C %D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%DB%8C%D9%84 %D9%85%D8%AA%DB%8C%D9%84 %D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84%D8%B2
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 187-198

10.22101/JRIFST.2012.12.20.134

فاطمه لشکری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ گیسو ملکی


تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2012.05.21.111

گیسو ملکی؛ جعفر محمدزاده میلانی