کلیدواژه‌ها = %D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%A7%D9%86
بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2018.02.12.645

نسیم حسن پور؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی؛ الناز میلانی


استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 185-196

10.22101/JRIFST.2014.08.23.327

عبدالستار عوض صوفیان؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیائی‌فر


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-16

10.22101/JRIFST.2013.07.03.211

مهشید رهبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی نژاد