1. ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن

یونس زاهدی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

دوره 4، شماره 2 ، تابستان 1394، ، صفحه 97-116

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2015.07.23.421

چکیده
  در این پژوهش تأثیر جنسیت، نوع عضله (دو سر ران (BF) و طویل سینه­ای (LT)) و زمان 14 روز بر الگوی پروتئولیز پروتئین­‎های میوفیبریلی گوشت شتر با استفاده از SDS-PAGE بررسی شد. شدت پروتئولیز زنجیره سنگین میوزین (MHC) و اکتین خیلی جزئی و در جنس ماده MHC بیشتر از جنس نر تجزیه شد (0/05>P). پروتئولیز پروتئین C تحت تاثیر زمان، جنسیت و نوع عضله قرار گرفت (0/05>P). ...  بیشتر

2. بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک

رسول زرین؛ زهرا قاسم پور؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ احسان مقدس کیا

دوره 3، شماره 3 ، پاییز 1393، ، صفحه 197-210

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2014.10.23.331

چکیده
  اثرات کاربرد همزمان اسپیرولینا پلاتنسیس (0/5-0 درصد) و صمغ زدو (0/5-0 درصد) در طی زمان نگهداری (21-1 روز) در انواع ماست (ساده/پرو‌بیوتیک) توسط طرح آماری مرکب مرکزی در 20 تیمار بررسی گردید. شاخص‌های کیفی مورد مطالعه شامل pH، اسیدیته، ارزیابی زنده‌مانی پرو‌بیوتیک در محیط کشت MRS agar حاوی ونکومایسین، فعالیت آنتی‌اکسیدانی با آزمون ممانعت 1 و 1 دی‌فنیل ...  بیشتر

3. بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE

هما بقائی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ زرین اسحاقی

دوره 2، شماره 1 ، تابستان 1392، ، صفحه 17-36

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.07.03.212

چکیده
  بررسی پروتئولیز پس از کشتار عضله یکی از بهترین راه ها در شناسایی چگونگی ترد شدن گوشت می‌باشد. در پژوهش حاضر، pH از لحظه صفر پس از کشتار و تغییرات پروتئین‌های میوفیبریلی عضله M. Gastrocnemius pars externa با استفاده از روش الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید- سدیم دودسیل سولفات SDS-PAGE، از روز اول تا چهاردهم در دو جنس نر و ماده شترمرغ که با دو روش مرسوم (بدون ...  بیشتر