کلیدواژه‌ها = %D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9
بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 41-56

10.22101/JRIFST.2019.08.06.e1081

حسین جوینده؛ محمد نوشاد؛ کوثر کاکایی؛ میترا قدسی شیخ جان


بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 197-210

10.22101/JRIFST.2014.10.23.331

رسول زرین؛ زهرا قاسم پور؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ احسان مقدس کیا