کلیدواژه‌ها = فیلم خوراکی
بهینه یابی و تعیین خصوصیات فیلم ضد میکروبی حاصل از هیدروکلوئید دانه اسفرزه همراه با نایسین و EDTA با روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.367074.1403

شکوفه حیدری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ محمدرضا عبدالهی مقدم


تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 25-38

10.22101/JRIFST.2017.05.22.613

مرضیه پناهی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


تولید فیلم خوراکی زیست تخریب ‌پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی‎های فیزیکی و مکانیکی آن

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 119-130

10.22101/JRIFST.2016.09.17.521

حمیده‌‎السادات عقیلی‌‌مقدم؛ باقر عمادی؛ فرشته حسینی؛ حسن صدرنیا


بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 317-330

10.22101/JRIFST.2015.01.21.343

سارا اسماعیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی


بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیت‌های زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان-نانوسلولز

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 229-242

10.22101/JRIFST.2013.12.01.233

دانیال دهناد؛ حبیب الله میرزایی؛ زهرا امام جمعه؛ سید مهدی جعفری؛ سعید داداشی