page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده‌مانی باکتری‎های آغازگر و ویژگی‌های رنگ ماست فوری

مرجان اسمعیل زاده نصیری؛ سلیمان عباسی؛ سیدمهدی سیدین اردبیلی

دوره 2، شماره 1 ، تابستان 1392، ، صفحه 51-62

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.07.03.214

چکیده
  ماست از تخمیر لاکتیکی شیر توسط باکتری­‎های آغازگر تولید می­‎شود که عمر نگهداری آن کوتاه است ولی می­‎توان با خشک کردن، مدت ماندگاری آن­را افزایش داد. بنابراین، در این تحقیق تأثیر مقادیر مختلف ماده خشک (10 و 20 و 28 درصد) توان مایکروویو ( 35، 135 و 260 وات)، بیکینگ پودر، نوع و ترکیب هیدروکلوئیدهای افزوده شده به ماست اولیه و گرمخانه‎­گذاری ...  بیشتر