کلیدواژه‌ها = %D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%84%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AF
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 39-54

10.22101/JRIFST.2022.338470.1349

محسن صهبایی اجلالی؛ سید محمدعلی رضوی


ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 237-254

10.22101/JRIFST.2019.07.16.e1022

مینا اکبریان؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محمد خلیلیان موحد


بررسی اثر صمغ‌های زانتان، گوار و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 1-14

10.22101/jrifst.2019.04.30.811

آرزو فاضلی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کریمی؛ علیرضا صادقیان؛ آرش کوچکی


ارزیابی ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و پختی اسپاگتی غنی‌شده با سبوس جو و صمغ زانتان

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 91-110

10.22101/JRIFST.2019.04.30.818

راضیه نیازمند؛ سارا ناجی طبسی؛ آتنا مدیری؛ مسلم جهانی


تأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده‌مانی باکتری‎های آغازگر و ویژگی‌های رنگ ماست فوری

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 51-62

10.22101/JRIFST.2013.07.03.214

مرجان اسمعیل زاده نصیری؛ سلیمان عباسی؛ سیدمهدی سیدین اردبیلی