کلیدواژه‌ها = %D9%85%D8%AE%D9%85%D8%B1 %DA%A9%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B3 %D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3
بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی‌های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 73-86

10.22101/JRIFST.2016.06.01.516

جلال محمدزاده؛ رسول کدخدایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ آرش کوچکی