کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D9%85%D9%88%D9%84%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه ‌سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 27-38

10.22101/JRIFST.2016.06.01.513

ریحانه شکرپور رودباری؛ علی معتمدزادگان؛ سیدهاشم حسینی پرور؛ محمودرضا اویسی پور


بررسی ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 55-72

10.22101/JRIFST.2016.06.01.515

سمیه محمدی؛ سلیمان عباسی


کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 325-342

10.22101/JRIFST.2016.01.30.444

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی