1. کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیر‌مخرب سی‌تی‌اسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی

دوره 8، شماره 2 ، تابستان 1398، ، صفحه 177-188

چکیده
  آسیب‌های گلابی یکی از علت‌های اصلی ازدست‌دادن کیفیت میوه است. کبودی در هنگام بارگذاری دینامیکی و شبه استاتیک رخ می‌دهد که باعث تخریب بافت سالم میوه می‌گردد. در این پژوهش ابتدا گلابی‌ها تحت بارگذاری شبه استاتیکی (لبۀ پهن و لبۀ نازک) و بارگذاری دینامیکی قرار گرفتند. سپس در دوره‌های 5، 10 و 15 روزه انبارداری شده و بعد از هر دوره انبارداری ...  بیشتر

2. سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی

رضا محمدی گل؛ فرزاد آزاد شهرکی؛ ولی اله لطفی

دوره 6، شماره 3 ، پاییز 1396، ، صفحه 313-320

چکیده
  انگور یکی از مهم‌ترین میوه‌ها در جهان است. ترکیبات فنلی، آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از اجزاء مهم انگور بشمار می‌روند. اصطلاح ترکیبات فنلی شامل تمام مولکول‌های آروماتیکی ازجمله اسیدهای آمینه تا مولکول‌های پیچیده شامل تانن‌ها و لگنین‌هاست. روش طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک از رایج‌ترین روش‌های غیرمخرب سنجش ترکیبات و تعیین کیفیت میوه‌ها ...  بیشتر

3. طبقه‏بندی سیب رددلیشز براساس تغییرات پاسخ آکوستیکی در دورۀ نگهداری با استفاده از تبدیل موجک گسسته و شبکه‏های عصبی مصنوعی

مجید لشگری؛ رضا محمدی گل

دوره 5، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 303-314

چکیده
  امروزه استفاده از سیستم‏های نوینی که قادر به اندازه‏گیری غیرمخرب ویژگی‏های کیفی محصولات غذایی بوده و قابلیت نصب روی خطوط درجه‏بندی را دارند، از اهمیت به‏سزایی برخوردار است. تحلیل پاسخ آکوستیکی یکی از شیوه‏های غیرمخرب اندازه‏گیری ویژگی‏های کیفی میوه‏ها بشمار می‏آید. در این پژوهش، بررسی امکان استفاده از تحلیل پاسخ ...  بیشتر