کلیدواژه‌ها = %D9%85%D8%AE%D9%85%D8%B1 %3Ci%3E%DA%A9%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B3 %D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3%3C%2Fi%3E
بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 331-346

10.22101/JRIFST.2015.01.21.344

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی