ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی
1. بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیه زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس

فخری شهیدی؛ هدیه داودی مقدم؛ فریده طباطبائی یزدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ زرین اسحاقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 تیر 1399

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.194483.1103

چکیده
  کپک موناسکوس پورپورئوس به دلیل تولید دامنه گسترده‌ای از رنگدانه‌های طبیعی، توجه بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی را به عنوان جایگزینی برای رنگ‌های سنتزی جلب‌کرده‌است. رنگدانه‌های موناسکوس معمولاً آلوده به سیترینین هستند که همین امر کاربرد گسترده آن‌ها در مواد غذایی را محدود می‌کند. استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه یک ...  بیشتر