کلیدواژه‌ها = امولسیون
ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2020.245287.1181

متینا یکتا؛ وحید حکیم زاده


بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی‌های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 73-86

10.22101/JRIFST.2016.06.01.516

جلال محمدزاده؛ رسول کدخدایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ آرش کوچکی


بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 331-346

10.22101/JRIFST.2015.01.21.344

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 109-120

10.22101/JRIFST.2013.09.16.221

وحیده سادات حسینی؛ مسعود نجف نجفی؛ علی محمدی ثانی؛ آرش کوچکی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی


تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 199-218

10.22101/jrifst.2012.12.20.135

فاطمه یوسفی؛ سلیمان عباسی؛ حمید عزت پناه