کلیدواژه‌ها = چای سبز
بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان


تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 361-374

10.22101/JRIFST.2015.01.21.346

مسلم صباغی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیائی‌فر


تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 51-66

10.22101/JRIFST.2014.06.15.315

محسن مختاریان؛ حمید توکلی پور؛ شادی جعفری سواره؛ مریم امیری