page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220
1. اثر عوامل کی‌لیت‌کنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت

عاطفه‌سادات هاشمی گرم دره؛ محمد گلی

دوره 8، شماره 3 ، پاییز 1398، ، صفحه 235-244

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.09.17.833

چکیده
  امروزه آلودگی برنج به فلزات سنگین یکی از مشکلات پیش‌روی بشر است. ازاین‌رو، هدف از این مطالعه بررسی اثر خیساندن و پخت در حضور عوامل کی‌لیت‌کننده با درجۀ غذایی یعنی تارتارات پتاسیم و سیترات پتاسیم (200 میلی‌گرم بر کیلوگرم) بر میزان حذف سرب سه نوع برنج وارداتی (هند، تایلند و آمریکا) است. اندازه‌گیری با جذب اتمی در سه تکرار صورت گرفت و ...  بیشتر

2. ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی

فاطمه لشکری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ گیسو ملکی

دوره 1، شماره 3 ، پاییز 1391، ، صفحه 187-198

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2012.12.20.134

چکیده
  بهبود نان برنج برای بیماران حساس به گلوتن گندم، نیازمند مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی برنج می باشد که منجر به بهبود خصوصیات نان حاصل خواهد شد. نمونه های نان برنج ایرانی پخته شده در دستگاه فر خانگی مورد ارزیابی فیزیکوشیمیایی قرار گرفتند و نان های حاصل از ارقام مختلف برنج ایرانی (طارم، شیرودی، ندا، فجر، قائم و بینام) با یکدیگر مقایسه ...  بیشتر