کلیدواژه‌ها = خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2023.376105.1419

محمدرضا رادنیا؛ الهام مهدیان؛ علی محمدی ثانی؛ محمدعلی حصاری نژاد


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 137-154

10.22101/JRIFST.2022.333324.1335

معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی


بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری

دوره 7، شماره 2، تیر 1397، صفحه 197-212

10.22101/JRIFST.2018.07.17.726

ماندانا خورسند؛ مجید علی‎آبادی؛ جلیل جراحی‎فریز


اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم)

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 389-402

10.22101/JRIFST.2018.02.12.646

فرزانه عقیلی دهنوی؛ عبدالخالق گل کار؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی


بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 11-24

10.22101/JRIFST.2017.05.22.612

محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور


اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 103-114

10.22101/JRIFST.2017.05.22.618

جعفر محمدزاده میلانی؛ شهره خدمتی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ عبدالخالق گل کار


تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 15-26

10.22101/JRIFST.2016.06.01.512

احمد بهادربیگی؛ مسعود هنرور؛ کیوان انصاری؛ محمد عرفان بهرامی


تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 255-266

10.22101/JRIFST.2014.10.23.335

آرمیتا بهنیا؛ حجت کاراژیان؛ راضیه نیازمند؛ عبدالرضا محمدی نافچی