موضوعات = مهندسی صنایع غذایی-مدل‎سازی
مدل سازی انتقال جرم و حرارت همزمان برای همبرگر منجمد: بررسی پارامترهای پخت و سینتیک غیرفعال سازی میکروبی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.399108.1480

محسن دلوی اصفهان؛ محسن مختاریان


Box-Wilson Design and Analysis for Extraction of Gelatin from Black Kingfish Skin

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 5-10

10.22101/jrifst.2022.360993.1391

Selvaraju Sivamani؛ Balakrishna Pillai Sankari Naveen Prasad؛ Azucena Cuento


امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 259-272

10.22101/JRIFST.2022.275507.1234

مقداد تکلوزاده؛ محبت محبی؛ مسعود تقی زاده


پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 369-384

10.22101/JRIFST.2023.391376.1450

الهام عیسوند حیدری؛ لاله رومیانی


تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-136

10.22101/JRIFST.2022.329733.1328

محمدعلی حصاری نژاد؛ سید مهدی میرزابابائی؛ عمر سعد توکر؛ سمیرا یگانه زاد


مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 93-104

10.22101/JRIFST.2022.347851.1376

محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ بهروز جنت


بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین از گل چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روش‌های روش‌شناسی سطح پاسخ (RSM)، مدل‌سازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعه‌های ترمودینامیکی

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 437-450

10.22101/JRIFST.2022.350494.1380

ننومو نکم آنکه؛ ویلفرد ایفانیچوکو اوکونکو؛ ساندی لوئیس ازوها؛ گابریل ایفیانی اوکافور؛ کوماس نگوزیچوکو آنیانو