موضوعات = %D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C %D9%88 %DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84 %DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C %D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
Retraction: Assessment of postharvest loss of avocado at producers level (Case of Wolaita and KembataTembaro Zones)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اردیبهشت 1402

10.22101/jrifst.2023.382675.1431

Abera Abebe


Concentration and Risk assessment analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons associated with consuming Procambarus Clarkii (Cray fish) in Nigeria

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.391567.1449

Ekene Nweze؛ Ifeoma Chukwuma؛ Florence Nworah؛ Victor Apeh؛ Timothy Ezeorba


Estimation of Fisetin in Strawberry (Fragaria ananassa) by UV-Vis Spectrophotometry

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 1-4

10.22101/jrifst.2022.341609.1363

Subhadip Chakraborty؛ Nalanda Baby Revu؛ Gita Surisetty


Effect of In ovo Injection of Flaxseed Oil on Broiler Breast Meat in Chicken Embryo Model: Meat Quality, Antioxidant Capacity and Fatty Acid Profile

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 37-42

10.22101/jrifst.2023.368949.1406

Sara Balvayeh؛ Razieh Partovi؛ Behrokh Marzban Abbasabadi؛ Shohreh Alian Samakkhah


تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 291-304

10.22101/JRIFST.2022.341320.1355

نجمه مظهری؛ علیرضا صادقیان؛ حسین زمانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ عباس افراسیابی


استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 155-168

10.22101/JRIFST.2022.354586.1383

آسیه مددی؛ زیبا حسین پور؛ زهرا طالب پور؛ غزاله عابدی؛ وحیده مهدوی


اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 215-230

10.22101/JRIFST.2023.373987.1413

سحر اسمی پور نورآبادی؛ لاله رومیانی


استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 169-182

10.22101/jrifst.2022.328783.1331

مریم قنبری؛ عباسعلی مطلبی؛ نوردهر رکنی؛ امیرعلی انوار