رضوی، س.، حبیبی نجفی، م. و نایبزاده، ک. (1380). تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین). علوم کشاورزی ایران، 32(3)، 615-624.
مهدیان، ا. (1390). اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. فرآوری و تولید مواد غذایی، 7(1)، 49-58.
مهدیان، ا.، مظاهری طهرانی، م. و شهیدی، ف. (1390). بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(31)، 14-107.
میرچولی برازق، ع. و مظاهری تهرانی، م. (1390). بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی), 3(1 (پیاپی 7))، 19-26.
یگانهزاد، س.، مظاهری طهرانی، م.، شهیدی، ف. و زایرزاده، ا. (1386-آبان). بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک. ارائه شده در هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارومیه- 23 و 24 آبان.
Ahsan, S., Zahoor, T., Hussain, M., Khalid, N., Khaliq, A., & Umar, M. (2015). Preparation and quality characterization of soy milk based non-dairy ice cream.
International Journal of Food and Allied Sciences, 1(1), 25-31. doi:
http://dx.doi.org/10.21620/ijfaas.2015125-31
Arbuckle, W. S. (1986). Ice cream. New York: Van Nostrand Reinhold.
BahramParvar, M., Razavi, S. M. A., & Khodaparast, M. H. H. (2010). Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids.
Food Science and Technology International, 16(1), 79-88. doi:
https://doi.org/10.1177/1082013209353244
Barać, M. B., Stanojević, S. P., Jovanović, S. T., & Pešić, M. B. (2004). Soy protein modification: A review.
Acta periodica technologica(35), 3-16. doi:
https://doi.org/10.2298/APT0435003B
E. Chove, B., Grandison, A. S., & Lewis, M. J. (2007). Some functional properties of fractionated soy protein isolates obtained by microfiltration.
Food Hydrocolloids, 21(8), 1379-1388. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2006.10.018
Fazaeli, M., Yarmand, M., & Emam-Djomeh, Z. (2018). Optimization of Spray Drying Conditions for Product ion of Ice Cream Mix Powder Flavored With Black Mulberry Juice. Journal of Agriculture and Science Technology, 18, 1557-1570.
Fernandes, R. V. d. B., Borges, S. V., & Botrel, D. A. (2013). Influence of spray drying operating conditions on microencapsulated rosemary essential oil properties.
Food Science and Technology, 33, 171-178. doi:
http://dx.doi.org/10.1590/S0101-20612013000500025
Frascareli, E. C., Silva, V. M., Tonon, R. V., & Hubinger, M. D. (2012). Effect of process conditions on the microencapsulation of coffee oil by spray drying.
Food and Bioproducts Processing, 90(3), 413-424. doi:
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2011.12.002
Ishiwu, C., Obiegbuna, J., & Iwouno, J. (2014). Effect of inlet-air temperature on physico-chemical and sensory properties of spray-dried soy milk. African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development, 14(6), 2239-2253.
Layusa, D. R. C., Barraquio, V. L., Dizon, E. I., Elegado, F. B., & Sevilla, C. C. (2013). Optimization of spray drying parameters for yogurt-ice cream mix. Philippine Agricultural Scientist, 96(4), 392-403.
Mahdian, E. (2011). Effect of application of whole soy flour on the physicochemical and sensory properties of ice cream. Food Processing and Production, 7(1), 49-58. (in Persian)
Mahdian, E., Mazaheri Tehrani, M., & Shahidi, F. (2011). Evaluation of the effect of Soy Flour on rheological properties of ice cream. Food Science and Technology, 8(32), 107-114. (in Persian)
Mirchooli Borazgh, A., & Mazaheri Tehrani, M. (2011). The effect of almond paste as a substitute for total solid of ice cream on the physical and sensory properties. Innovation in Food Science and Technology (Journal of Food Science and Technology), 3(1-7), 19-26. (in Persian)
Pardeshi, I., Murumkar, R., & Tayade, P. (2014). Optimization of process for spray drying of soymilk and sprouted soybean milk. Journal of Grain Processing and Storage, 1(1), 13-20.
Pourahmad, R., & Ahanian, B. (2015). Production of Cocoa Flavored Soy Milk Ice Cream. WALIA journal, 31, 242-248.
Razavi, S. M. A., Habibi Najafi, M. B., & Nsyebzadeh, K. (2001). Effect of Dairy Substitutents and Stabilizers of Chemical & Physical Properties of Soy Ice Cream (Parvin). 32(3), 615-624. (in Persian)
Thaiudom, S. (2007). Effects of ratio of milk fat to soy bean oil and whipping time on qualities of milk ice cream. Warasan Songkhla Nakharin (Sakha Witthayasat lae Technology), 29(1), 191-204.
Wangcharoen, W. (2008). Nutrition data and antioxidant capacity of soy milk ice cream and black sesame flavoured soy milk ice cream. Asian Journal of Food and Agro-Industry, 1(4), 205-212.
Yeganehzad, S., Mazaheri Tehrani, M., Shahidi, F., & Zaerzadeh, E. (2007, November). Effect of soy milk on microbial, physicochemical and organoleptic properties probiotic yogurt. Paper presented at the 17th National Congress of Iranian Food Industries, Urmia, November, 13-14. (in Persian)
ارسال نظر در مورد این مقاله