ابراهیمزاده ا.ی. و سیفی ی. 1375. انبارداری و جابجایی گلهای بریده، گیاهان زینتی، گیاهان گلدانی، نشر اختر، صفحات 1-240.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1385. میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- روش جامع برای شمارش کپکها و مخمرها قسمت دوم: روش شمارش کلنی در فراوردههای با فعالیت آبی (aw) مساوی یا کمتر از 95/0. استاندارد ملی ایران، شماره 2-10899.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1387. میکروبیولوژی زعفران- ویژگیها. استاندارد ملی ایران، شماره 5689.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1384. میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- جستجو و شمارش اشرشیاکلی با استفاده از روش بیشترین تعداد احتمالی. استاندارد ملی ایران، شماره 2946.
بینام. 1376. نشریه داخلی اتحادیه تعاونیهای کشاورزی زعفرانکاران ایران. سال اول. شماره سوم. صفحات2-5.
بینام. 1387. آمارنامه کشاورزی. سال زراعی 89-1388. انتشارات وزارت کشاورزی. معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی. اداره کل آمار و اطلاعات. نشریه شماره 06/88.
تاج الدین ب. 1380. بستهبندی مواد غذای با اتمسفر تغییر یافته (ترجمه)، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، صفحات 285-305.
سالاری ر.، حبیبی نجفی م.ب.، کاراژیان ح. و وزیر زاده ب. 1388. ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره نگهداری یکساله. مجله علوم و فناوری غذایی. سال دوم. شماره اول. صفحات 36-43.
کافی م.، باقری ع.ر.، حاجیان شهری م.، راشد محصل م.ح.، سنوئی م.، علیزاده ا.، کرباسی ع. و محمودی ا. 1381. زعفران: فناوری تولید و فرآوری، ناشر زبان و ادب، صفحات 22-37.
مرتضوی ع. 1379. میکروبیولوژی مواد غذایی (ترجمه)، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، صفحات 107-108.
میرنظامی ضیابری ح. 1381. اصول بستهبندی مواد غذایی، ناشر آییژ، صفحات 272-294.
ناصری م.ت. و ابراهیمی گروی م. 1377. فیزیولوژی گلهای پیازی (ترجمه)، انتشارات جهاد دانشگاهی، صفحات 1-252.
Antmann, G., Ares G., Lema P. & Lareo C. 2008. Influence of modified atmosphere packaging on sensory quality of shiitake mushrooms. Postharvest Biology and Technology, 49: 164-170.
Ding, C.K., Chachin K., Ueda Y., Imahori Y. & Wang C.Y. 2002. Modified atmosphere packaing maintains postharvest quality of loquat fruit. Postharvest Biology and Technology, 24: 341–348.
Fellows, PJ. 1990. Controlled and modified atmosphere storage. Food Processing Technology, 369-371.
Geeson J,.D., Browne K.M., Maddison K., Shepperd J. & Guaraldi F. 1985. Modified atmosphere packaging to extend the shelf life of tomatoes. Food Technology, 20: 339-404.
Hirsch, A. 1991. Flexible food packaging. R Van Nostrand Reinhold‚ 5-9‚ 14-20‚ 56-65.
ISO. 2010. Spices-saffron (Crocus sativus L.), ISO 3632-2, Part 2: Test methods, International Standard.
Joyce, D.C. & Shorter A.J. 2000. Long term, low temperature storage injures kangaroo paw cut flower. Postharvest Biology and Technology, 20: 203-206.
Legnani, G., Watkins C.B. & Miller W.B. 2004. Low oxygen affects the quality of Asiatic hybrid lily bulbs during dry sea storage and subsequent forcing. Postharvest Biology and Technology, 32: 223–233.
Liesbeth, J., Frank D. & Tom D.R. 2000. Designing equilibrium modified atmosphere packages for fresh-cut vegetables subjected to changes in temperature. Lebensm.-Wiss.u.-Technology, 33: 178-187.
Kaushik, V. & Roos Y.H. 2007. Limonene encapsulation in freeze-drying of gum arabic-sucrose -gelatin systems. LWT, 40: 1381-1391.
Lopez Briones, G., Varoquaux P., Bureau G. & Pascat B. 1993. Modified atmosphere packaging of common mushroom. Food Science & Technology, 28(1): 57-68.
Mangaraj, S., Goswami T.K. & Mahajan P.V. 2009. Applications of plastic films for modified atmosphere packaging of fruits and vegetables. Food Engineering Review, 1: 133-158.
Paine, A.F. & Paine Y.H. 1992. Modified atmosphere packaging. Hand book of Food Packaging‚ Chapman&hall‚ 242-246.
Pretel, M.T., Souty M. & Romojaro F. 2000. Use of passive and active modified atmosphere packaging to prolong the postharvest life of three varieties of apricot (Prunus armeniaca L.). European Food Research and Technology, 211(3): 191–198.
Reid, M.S. & Lukaszewski T.A. 1988. Post-harvest care and handling of cut flowers, florist green, and potted plants. Timber press. Inc., Portland, Oregon.
Sandhya. 2010. Modified atmosphere packaging of fresh produce. LWT- Food Science and Technology, 43:381–392.
Smith, S.M. & Stow J.R. 1984. The potential of a sucrose ester coating material for improving the strorage and shelf life qualities of coxs orange pippin apples. Annals of Applied Biology, 104:383-386.
Ullsten, N.H. & Hedenquvist M.S. 2003. A new test method based on head space analysis to determine permeability to oxygen and carbon dioxide of flexible packaging. Polymer Testing, 22: 291-295.
Zagory, D. & Kader A.A. 1988. Modified atmosphere packaging of fresh produce. Food Technology, 42(9): 70-77.
ارسال نظر در مورد این مقاله