اشتواد، ر. و کلانتری، د. 1392. تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنجهای اصلاح شده ایرانی. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1):40-49.
عباسی، س.، مینایی، س. و خوش تقاضا، م. ه. 1393. بررسی سینتیک خشک شدن و انرژی مصرفی لایه نازک ذرت. نشریه ماشینهای کشاورزی، 4(1):98-107.
زمانی، ق. و علیزاده، م. ر. 1386. خصوصیات و فرآوری ارقام مختلف برنج ایران. جلد اول، انتشارات پلک. تهران، 222 صفحه
زمردیان، ع. و علامه، ع. ر. 1381. بررسی خشک شدن شلتوک به روش لایه نازک و تعیین ضخامت بهینه با بهکارگیری یک خشککن خورشیدی آزمایشگاهی با جریان جابهجایی آزاد. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 6(4):209-217.
طاهریان، ح. و پارسا، ا. 1382. مدلسازی دینامیکی فرآیند خشک شدن شالی جهت بهینهسازی مصرف انرژی. چهارمین همایش ملی انرژی، 21-20 اردیبهشت ماه، تهران.
نصرنیا، ا.، صادقی، م. و معصومی، ا. 1391. اثر شرایط خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفیدشدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحلهای، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1):48-40.
نعمتزاده، ق. و ولادی، م. 1390. دستورالعمل زراعی رقم جدید برنج پردیس. پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان. ساری، نشریه فنی ترویجی، 30 صفحه.
نعمتزاده، ق. و اولادی، م. 1389. دستورالعمل زراعی رقم جدید برنج پژوهش. پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان. ساری، نشریه فنی ترویجی، 30 صفحه.
ASAE. 1995. Standards D448 Dec93. Thin-layer drying of grain and crops St Joseph, MI.
Cnossen, A.G., & Siebenmorgen, T.J. 2000. The glass transition temperature concept in rice drying and tempering: effect on milling quality. Transaction of the ASAE, 43(6):1661−1667.
Cnossen, A.G., Siebenmorgen, T.J., Yang, W., & Bautista, C. 2001. An application of glass transition temperature to explain rice kernel fissure occurrence during the drying process. Drying Technology, 19(8):1661-1682.
Dong, R., Lu, Z.h., Liu, Z.h., Koide, Sh., & Cao, W. 2010. Effect of drying and tempering on rice fissuring analysed by integrating intra-kernel moisture distribution. Journal of Food Engineering, 97(2):161-167.
Elbert, G., Tolaba, M., & Suarez, C. 2001. Effects of drying conditions on head rice yield and browning index of parboiled rice. Journal of Food Engineering, 47(1):37-41.
Fan, J., Siebenmorgen, T.J., & Yang, W. 2000. A study of head rice yield reduction of long- and medium-grain rice varieties in relation to various harvest and drying conditions. Transactions of the ASAE, 43(6):1709-1714.
Jia, C. 2006. Equilibrium Moisture Content Calculatore V1.0 (EMC Calculator), Available at http://uarpp.uark.edu/resources.htm (Visited 20 May 2011).
Kent, N.L.,& Evers, A.D. 1994. Technology of cereals: An introduction for students of food science and agriculture. 4rd Edition, Woodhead Publishing Co., U.K.
Kunze, O.R., & Hall, C.W. 1965. Relative humidity changes that cause brown rice to crack. Transaction of the ASAE, 8(3):396-399.
Kunze, O.R. 1979. Fissuring of the rice grain after heated air drying. Transaction of the ASAE, 22(5):1197-1201.
Li, Y.B., Cao, C.W., Yu, Q.L., & Zhong, Q.X. 1999. Study on rough rice fissuring during intermittent drying. Drying Technology, 17(9):1779-1793.
Sharma, A.D., & Kunze, O.R., 1982. Post-drying fissure developments in rough rice. Transactions of the ASAE, 25(2):465-468.
Singh, P.R., & Heldman, D.R. 2009. Introduction to food engineering. Fourth Edition. Elsevier Publishing Co., USA.
Thakur, A.K., & Gupta, A.K., 2006. Two stage drying of high moisture paddy with intervening rest period. Energy Conversion and Management, 47:3069-3083.
ارسال نظر در مورد این مقاله