page contents google-site-verification=IMPxc80Ko8aMAqomw3axo11WILpmIE0RjwZ5gz4rwdA
ORCID iD iconhttps://orcid.org/0000-0002-3006-8220

آ

  • آریان‌فر، اکرم بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

  • آصفی، نارملا بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

ا

  • اجاق، مهدی تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]

  • اسحاقی، زرین بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌هایموناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

  • اسحاقی، محمدرضا بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]

  • اعلمی، مهران بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

  • اکبری، احسان خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]

  • اکبریان، مینا ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

  • امیری، محمد صادق بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

ب

  • بشارتی، مقصود بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

پ

  • پورداود، زینب بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]

  • پورعاشوری، پرستو تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]

ج

  • جوینده، حسین بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

ح

  • حاجی نژاد، سمیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]

  • حصاری، جواد بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

خ

  • خسروی، الهام اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]

  • خلیلیان موحد، محمد ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

  • خوش اخلاق، خدیجه بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]

د

  • داودی مقدم، هدیه بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌هایموناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

ر

  • رجائی، پیمان بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]

  • رشیدی، حسن تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-296]

  • رضوی، راضیه بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 297-310]

  • رضوی، سید محمدعلی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • رضوی، سید محمدعلی بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

  • رضوی زاده، بی بی مرضیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]

ز

  • زمانی، زهرا بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

  • زمین دار، نفیسه اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]

س

  • سرابی جماب، محبوبه بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]

  • سرابی جماب، محبوبه بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌هایموناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

  • سمایی، سیده پریا بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

  • سیدلو هریس، سید صادق بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

ش

  • شهیدی، فخری بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌هایموناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

  • شهیدی، مصطفی استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

ط

  • طباطبائی یزدی، فریده بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌هایموناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]

ع

  • عالی شاهی، علیرضا تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]

  • عباسی، هاجر بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]

  • علیرضالو، کاظم بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

ف

  • فهیم، هدا بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 297-310]

ق

  • قدس روحانی، محسن تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-296]

  • قدسی شیخ جان، میترا بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

  • قربانی، زهرا اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]

  • قربانی، محمد بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-296]

  • کاکایی، کوثر بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

  • کاوه، منا بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]

  • کدخدایی، رسول درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]

  • کوچکی، آرش ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

  • کوچکی، آرش بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]

گ

  • گلی، محمد مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

م

  • محبی، محبت ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

  • محبی، محبت بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]

  • محمدى الستى، فریبا بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

  • محمدی، یاسمین بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]

  • محمدی ثانی، علی درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]

  • مدرس، معصومه بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]

  • مرتضوی، سیدعلی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • مشتاقی، سپیده مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • معتمدزادگان، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 297-310]

  • مقربی، آتوسا اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]

  • ملاویسی، محمد استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

  • ملایری، حیدر بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

  • ملکی، رامین بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

  • مهدیان، الهام بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

  • میرچولی برازق، عبدالرضا مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • میرصادقی، حجت تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]

  • میلانی، الناز ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

ن

  • ناجی طبسی، سارا بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

  • ناجی طبسی، سیما بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

  • نجف نجفی، مسعود درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]

  • نعمتی، ذبیح‌اله بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

  • نعمتی، سارا درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]

  • نوروزی، سمیرا تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-296]

  • نوشاد، محمد بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

  • نیازمند، راضیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]

ی

  • یعقوبی، میلاد بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

  • یوسفی، حسین بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 297-310]