آ

  • آذری به، مریم بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
  • آیدانی، عماد بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]

ا

  • اسکندری، محمد هادی کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
  • اصغری جعفرآبادی، محمد تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره‌ی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
  • اعلمی، مهران تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
  • اعلمی، مهران بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
  • افشاریان، شهناز بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
  • الهامی راد، امیرحسین ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
  • امیری عقدایی، سید سهیل تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
  • امین لاری، لادن کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
  • ایرجی فر، مهسان ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]

ب

  • بخش آبادی، حمید بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
  • برزگر، لحاک بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]

پ

  • پیغمبری، سیدیوسف بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]

ج

  • جادری، زینب بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
  • جمشیدی، انیسه بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]

ح

  • حداد خداپرست، محمد حسین بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
  • حسینی، ارسلان کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
  • حسینی نژاد، مرضیه ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
  • حمیدی، زهره انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]

خ

  • خمیری، مرتضی تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
  • خمیری، مرتضی بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
  • خمیری، مرتضی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
  • خوش منظر، مریم بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]

د

  • دادپور، مهسا تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]

ر

  • رحمانی فرح، کاوه بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
  • رستم زاده، هانیه بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
  • رستمیان، محمد استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
  • رضایی، راحیل تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
  • رضایی مکرم، رضا بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]

س

  • سعیدی اصل، محمدرضا ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]

ش

  • شاددل، رضوان بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
  • شرایعی، پروین تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
  • شرایعی، پروین بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
  • شریف، علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
  • شعبانپور، بهاره بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
  • شورمیج، مژگان بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
  • شیخ‌شعاعی، فاطمه تأثیر فراصوت روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی‌‌شده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
  • صوتی خیابانی، محمود بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]

ط

  • طباطبائی یزدی، فریده بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
  • طلوعی، هانیه تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره‌ی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]

ع

  • عارف حسینی، سید رفیع تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره‌ی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
  • عالمزاده، ایران بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
  • عباسی، سلیمان انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
  • عباسی، سلیمان تأثیر فراصوت روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی‌‌شده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]
  • عباسی، سلیمان تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
  • عزت پناه، حمید تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
  • عین افشار، سودابه تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
  • عین افشار، سودابه بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]

ف

  • فهیم دانش، مریم ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]

ق

  • قادری، عبدالرحمن انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
  • قبادی دانا، مریم جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
  • قدس ولی، علی رضا بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
  • قربانی، محمد بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
  • قربانی، محمد بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
  • قنبرزاده، بابک بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]

ک

  • کمالی، آزاده تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
  • کوچکی، آرش بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
  • کوچک یزدی، زهرا بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
  • کوشکی، فاطمه تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 61-74]

ل

  • لشکری، فاطمه ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]

م

  • محمدزاده میلانی، جعفر تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
  • محمدزاده میلانی، جعفر ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
  • محمدی، مرتضی بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
  • مختاریان، محسن تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 61-74]
  • مرتضوی، سید علی بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
  • مرتضوی، سیدعلی بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
  • مسکوکی، عبدالمجید بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
  • مسکوکی، عبدالمجید بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
  • معتمدزادگان، علی ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
  • مقصودلو، عاطفه بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
  • مقصودلو، یحیی بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
  • ملکی، گیسو تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
  • ملکی، گیسو استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
  • ملکی، گیسو ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
  • ممشلو، سمانه بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
  • مهتدی نیا، جواد تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره‌ی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
  • میرزایی، حبیب الله بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
  • میلانی، جعفر استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]

ن

  • نهاردانی، منیره ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
  • نیازمند، راضیه تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
  • نیازمند، راضیه بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته‎بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]

ه

  • هاتف سلمانیان، علی جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
  • همیشه کار، حامد بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگی‌های رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]

ی

  • یخچالی، باقر جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
  • یوسفی، فاطمه تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]