آ
-
آریانفر، اکرم
کاهش میزان آکریلآمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتیاکسیدانی روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
-
آریانفر، اکرم
بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
-
آزادبخت، محسن
بررسی خشکشدن شلتوک در یک خشککن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
-
آزاد شهرکی، فرزاد
سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
-
آصفی، نارملا
بررسی اثر پوششهای خوراکی کربوکسیمتیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان سرخشده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
-
آیرملو، آیلا
تأثیر خمیرترش خشکشده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]
ا
-
ابراهیمی، مریم
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
-
ابلاغی، مرضیه
بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
-
احسانبخش، معصومه
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
-
اسکندری، محمدهادی
بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
-
اصغری، علی
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگیهای برشهای گلابی در طول فرایند خشکشدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
-
اعلمی، مهران
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین تخممرغ در سس مایونز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
-
اکبری، مهدیه
ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش همتبلوری: بررسی ویژگیهای ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
-
الماسی، هادی
نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
-
اندیشمند، هاشم
بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
-
انوری، حامد
بررسی اثر استفاده از ترکیب پریبیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگیهای کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
ب
-
بخش آبادی، حمید
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
-
بخش آبادی، حمید
مدلسازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیشتیمار مایکروویو با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
-
بذرافشان، مسعود
مدلسازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیشتیمار مایکروویو با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
-
برزگر، حسن
تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاستهای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
-
بهرامی، محمد عرفان
بررسی امکان پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستالها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
-
بیگ بابایی، عادل
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
پ
-
پناهی، مرضیه
تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاستهای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
-
پورعاشوری، پرستو
بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزومهای اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداریشده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
-
پیروزی فرد، میرخلیل
نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
-
پیغمبر دوست، سیدهادی
تأثیر خمیرترش خشکشده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]
ج
-
جعفری، حسن
بررسی خشکشدن شلتوک در یک خشککن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
-
جعفری، سیدمهدی
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
-
جعفریان، پریسا
تأثیر خمیرترش خشکشده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]
ح
-
حجت الاسلامی، محمد
اثر فرایند استیلاسیون و اتصالعرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
-
حجتی، محمد
تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاستهای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
-
حسن پور، نسیم
بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
-
حسینی، سیدمهدی
تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهیشوریدۀ بلانگر نگهداریشده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
-
حسینی نژاد، مرضیه
بررسی اثر استفاده از ترکیب پریبیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگیهای کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
-
حمزه، شبنم
بررسی اثر ترکیب ریختپذیرکنندههای سوربیتول و پلیاتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلمهای ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
حمیدی، مهسا
نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
خ
-
خدانظری، آیناز
تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهیشوریدۀ بلانگر نگهداریشده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
-
خدمتی، شهره
اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
-
خواجهئی، نسترن
بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
-
خورشیدی، یونس
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگیهای برشهای گلابی در طول فرایند خشکشدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
د
-
دارایی، هیوا
کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفافسازی آبسیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
-
دبستانی، محسن
بررسی تأثیر برخی افزودنیها بر ویژگیهای فیزیکی کف سفیدۀ تخممرغ مایع پاستوریزهشده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
ذ
-
ذبیحنیا، فاطمه
اثر پیشتیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعالسازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
ر
-
رئیسی، مجتبی
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
-
رشیدی، ساره
کاهش میزان آکریلآمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتیاکسیدانی روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
-
روفه گری نژاد، لیلا
بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
ز
-
زمانی بروجنی، سعیده
بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمهشیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
ژ
-
ژیانی، مهناز
بررسی اثر استفاده از ترکیب پریبیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگیهای کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
س
-
ساکی، جواهر
تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهیشوریدۀ بلانگر نگهداریشده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
-
سبزی، فرشته
مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
-
سرابندی، خشایار
ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش همتبلوری: بررسی ویژگیهای ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
-
سردرودیان، مریم
بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
ش
-
شعبانپور، بهاره
بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزومهای اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداریشده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
ص
-
صادقی، علیرضا
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین تخممرغ در سس مایونز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش همتبلوری: بررسی ویژگیهای ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
-
صمدلویی، حمیدرضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیهشده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
ض
-
ضیاییفر، امان محمد
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
ط
-
طبیبی آذر، مهناز
بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
ع
-
عابدفر، عباس
بررسی اثر استفاده از ترکیب پریبیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگیهای کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
-
عباسی، هاجر
بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمهشیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
-
عقیلی دهنوی، فرزانه
اثر فرایند استیلاسیون و اتصالعرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
-
علیزاده خالدآباد، محمد
نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
غ
-
غلامی ده نایبی، محسن
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین تخممرغ در سس مایونز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
ف
-
فدوی، ابوالفضل
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیهشده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
-
فهیم، هدا
بررسی اثر ترکیب ریختپذیرکنندههای سوربیتول و پلیاتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلمهای ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
ق
-
قدسولی، علیرضا
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
-
قربانی، محمد
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین تخممرغ در سس مایونز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
-
قربانی، محمد
ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش همتبلوری: بررسی ویژگیهای ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
-
قربانی حسن سرایی، آزاده
اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
-
قوامی، رامیار
کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفافسازی آبسیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
ک
-
کاشانینژاد، مهدی
ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش همتبلوری: بررسی ویژگیهای ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
-
کاشانینژاد، مهدی
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
-
کاظمی، محسن
بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزومهای اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداریشده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
-
کشیری، محبوبه
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین تخممرغ در سس مایونز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
-
کلانتری، داود
بررسی خشکشدن شلتوک در یک خشککن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
-
کلانتری، داود
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگیهای برشهای گلابی در طول فرایند خشکشدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
-
کوچکی، آرش
بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
گ
-
گل کار، عبدالخالق
اثر فرایند استیلاسیون و اتصالعرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
-
گل کار، عبدالخالق
اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
-
گلمکانی، محمدتقی
بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
ل
-
لطفی، ولی اله
سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
م
-
متولی، علی
اثر پیشتیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعالسازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
-
محبی، محبت
بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
-
محمدی گل، رضا
سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
-
مرادی، فرزانه
تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگیهای خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
-
معتمدزادگان، علی
بررسی اثر ترکیب ریختپذیرکنندههای سوربیتول و پلیاتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلمهای ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
مقیمی، معصومه
مدلسازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیشتیمار مایکروویو با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
-
ملازاده، صابر
بررسی اثر پوششهای خوراکی کربوکسیمتیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان سرخشده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
-
ملکی، افشین
کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفافسازی آبسیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
-
مهدیان، الهام
ارزیابی اثر پوششدهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیبزمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
-
مولوی، هومان
اثر فرایند استیلاسیون و اتصالعرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
-
میرزایی، حبیبالله
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از سیاهدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
-
میلانی، الناز
بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
ن
-
ناجی طبسی، سیما
ارزیابی اثر پوششدهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیبزمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
-
ناصحی، بهزاد
تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگیهای خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
-
نیازمند، راضیه
کاهش میزان آکریلآمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتیاکسیدانی روغنکنجد و مواد صابونیناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
و
-
وریدی، محمد جواد
مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
-
وریدی، مهدی
مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
ه
-
هنرور، مسعود
بررسی امکان پیشبینی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستالها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
ی
-
یگانه زاد، سمیرا
بررسی تأثیر برخی افزودنیها بر ویژگیهای فیزیکی کف سفیدۀ تخممرغ مایع پاستوریزهشده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد