آ

  • آریان‎فر، اکرم کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • آریان‎فر، اکرم بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
  • آزادبخت، محسن بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • آزاد شهرکی، فرزاد سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
  • آصفی، نارملا بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
  • آیرملو، آیلا تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]

ا

  • ابراهیمی، مریم جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • ابلاغی، مرضیه بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • احسان‌بخش، معصومه جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • اسکندری، محمدهادی بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • اصغری، علی بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • اعلمی، مهران کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • اکبری، مهدیه ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • الماسی، هادی نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • اندیشمند، هاشم بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
  • انوری، حامد بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]

ب

  • بخش آبادی، حمید بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
  • بخش آبادی، حمید مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • بذرافشان، مسعود مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • برزگر، حسن تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • بهرامی، محمد عرفان بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
  • بیگ بابایی، عادل بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]

پ

  • پناهی، مرضیه تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • پورعاشوری، پرستو بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • پیروزی فرد، میرخلیل نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • پیغمبر دوست، سیدهادی تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]

ج

  • جعفری، حسن بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • جعفری، سیدمهدی بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
  • جعفریان، پریسا تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]

ح

  • حجت الاسلامی، محمد اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • حجتی، محمد تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • حسن پور، نسیم بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • حسینی، سیدمهدی تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • حسینی نژاد، مرضیه بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
  • حمزه، شبنم بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • حمیدی، مهسا نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]

خ

  • خدانظری، آی‌ناز تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • خدمتی، شهره اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • خواجه‌ئی، نسترن بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • خورشیدی، یونس بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]

د

  • دارایی، هیوا کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • دبستانی، محسن بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]

ذ

  • ذبیح‌نیا، فاطمه اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]

ر

  • رئیسی، مجتبی جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • رشیدی، ساره کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • روفه گری نژاد، لیلا بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]

ز

  • زمانی بروجنی، سعیده بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]

ژ

  • ژیانی، مهناز بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]

س

  • ساکی، جواهر تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • سبزی، فرشته مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
  • سرابندی، خشایار ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • سردرودیان، مریم بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]

ش

  • شعبانپور، بهاره بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]

ص

  • صادقی، علیرضا جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • صادقی ماهونک، علیرضا کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • صادقی ماهونک، علیرضا ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • صمدلویی، حمیدرضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]

ض

  • ضیایی‎فر، امان محمد بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]

ط

  • طبیبی آذر، مهناز بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]

ع

  • عابدفر، عباس بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
  • عباسی، هاجر بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • عقیلی دهنوی، فرزانه اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • علیزاده خالدآباد، محمد نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]

غ

  • غلامی ده نایبی، محسن کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]

ف

  • فدوی، ابوالفضل بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • فهیم، هدا بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]

ق

  • قدس‎ولی، علیرضا بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
  • قربانی، محمد کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • قربانی، محمد ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • قربانی حسن سرایی، آزاده اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • قوامی، رامیار کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]

ک

  • کاشانی‌نژاد، مهدی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • کاشانی‌نژاد، مهدی جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • کاظمی، محسن بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • کشیری، محبوبه کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • کلانتری، داود بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • کلانتری، داود بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • کوچکی، آرش بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]

گ

  • گل کار، عبدالخالق اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • گل کار، عبدالخالق اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • گلمکانی، محمدتقی بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]

ل

  • لطفی، ولی اله سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]

م

  • متولی، علی اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
  • محبی، محبت بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • محمدزاده میلانی، جعفر اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • محمدی گل، رضا سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
  • مرادی، فرزانه تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • معتمدزادگان، علی بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • مقیمی، معصومه مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • ملازاده، صابر بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
  • ملکی، افشین کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • مهدیان، الهام ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
  • مولوی، هومان اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • میرزایی، حبیب‌الله بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
  • میلانی، الناز بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]

ن

  • ناجی طبسی، سیما ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
  • ناصحی، بهزاد تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • نیازمند، راضیه کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]

و

  • وریدی، محمد جواد مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
  • وریدی، مهدی مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]

ه

  • هنرور، مسعود بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]

ی

  • یگانه زاد، سمیرا بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]