دوره و شماره: دوره 8، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 315-414 
بازدهی استخراج بتا-دی-‌گلوکان از ضایعات قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) و توانایی آن در جذب آفلاتوکسین B1

صفحه 314-325

10.22101/JRIFST.2019.09.17.e1037

صفیه رجب‌زاده شاندیز؛ سید مهدی زیارت نیا؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب


تعیین شرایط بهینۀ آب‌گیری اسمزی به‌عنوان پیش‌تیمار در خشک‌کردن با هوای داغ برش‌های شلغم به روش سطح

صفحه 325-340

10.22101/JRIFST.2019.08.04-e1062

محمد ریگی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسین قهرمانی


تأثیر غلتک‌های نرم‌کننده طی فرایند آسیابانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و ویژگی‌‏های رئولوژیکی خمیر و نان بربری

صفحه 341-356

10.22101/JRIFST.2019.08.11.e1082

محبوبه سادات میراحمدی؛ فریبا نقی پور؛ سید مهدی سیدین اردبیلی


تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و نوع مادۀ بسته‌بندی بر ماندگاری مغز گردو

صفحه 357-368

10.22101/JRIFST.2019.09.15.e1035

فرشته سلاجقه؛ بهجت تاج الدین


بررسی اثر اضافه‌کردن اسانس پوست پرتقال بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی لواشک آلو

صفحه 369-378

10.22101/JRIFST.2019.09.22.e1084

مهشید زمانخانی؛ مشکان عبدالهی


پیش‌بینی تغییرات کیفی کپور نقره‌ای بسته‌بندی‌شده در شرایط خلأ با کمک روش سطح پاسخ

صفحه 379-390

10.22101/JRIFST.2019.09.28.e1078

فروغ ظریف؛ لاله رومیانی؛ سروش زرین آبادی


ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوشش‌داده‌شده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال

صفحه 391-404

10.22101/JRIFST.2019.16.10.e1104

فهیمه توریان؛ محمدرضا امیری


توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومال‌‏های سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم

صفحه 405-414

10.22101/jrifst.2020.214128.1140

بهاره صحرائیان؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی